Царево, 2-стаен апартамент в с. Лозенец!

  • Кат. номер: 0206
  • РЗП - 80 кв. м.
  • Етаж: 1-ти от 5

 

TRUSTCONSULT предлага на вашето внимание двустаен апартамнет в село Лозенец находящ се на първи етаж в пет етажна кооперация.

56 000,00 €
Подробно описание
Резервация на имот
Как да купя?
Подробно описание

Апартамента е с обща застроена площ от 78.18 кв. м. от които 7.98 кв. м. идеални части от общите части на сградата, както и със съответните идеални части от правото на строеж върху терена.

Апартамента се състои от: антре, дневна с кухненски бокс, спалня, баня с тоалетна и голяма тераса.

 

 

 

Данни за контакт:

Viber и WhatsApp:
 +359 988 992 998
 +359 878 514 206

Резервация на имот

Можете да направите резервация на имот, който сте харесали с депозит от € 2000, който може да платите в брой или по банков път. Депозита е валиден 14 дни, след което следва да се подпише предварителен договор.

Как да купя?

Какво трябва да знаете, ако искате да купите този имот?

 

1. Голяма част от проектите за апартаменти ново строителство, които предлагаме, са без комисиона за купувача. Обикновено това е посочено в презентацията на самия проект. Въпреки това попитайте агента за контакт, дали дължите комисиона за конкретния имот.

 

2. В обявената цена на имота не са включени комисионното възнаграждение на TRUSTCONSULT (когото такова е дължимо) и държавните разходи по сделката (местен данък, нотариални такси и такса към Агенцията по вписванията, които (данък и такси), възлизат общо на около 3,5 - 4,0% от стойността на имота.

 

3. Обичайното комисионно възнаграждение, което дължите при покупка на имот е 3% (без ДДС) от продажната му цена, но не по-малко от 1000 евро се заплаща при подписване на предварителния договор за покупко-продажба.

 

За консултация във връзка с изчисляване на разходите по сделката, можете да се свържете с нас.

 

3. Можете да получите безплатна консултация за избора на най-подходящия за Вас имот, като се свържете с нас и се договорите за среща.

 

4. Тук можете да видите практическите съвети на НАП при наемане, покупка и продажба на недвижими имоти.