РЕНОВИРАНА КЪЩА В ИЗТОЧНАТА ЧАСТ НА ЗАПАДНИТЕ РОДОПИРеф. номер: 0143€ 95 000ЕДНОЕТАЖНА КЪЩА В ЖИВОПИСНО СЕЛО!Едноетажна реновирана къща в живописното село Латинка намиращо се в източната част на западните Родопи. Селото отстои на 10 – 15 км. западно от границата с Източните Родопи, на около 22 км. западно от центъра на Кърджали и 6 км. северозападно от Ардино.


Имотът е с РЗП: 109 кв.м. Градина: 588 кв.м. Спални: 4 Бани: 1


Къщата е 100-годишна с останали само 2 каменни стени и мазе. Състои се от входно антре, модерна кухня, хол, голяма тераса, 1 баня, тоалетна и 4 спални като едната спалня е със самостоятелен санитарен възел и балкон.


Има голямо място на покрива за съхранение. Отоплението е с електрически радиатори. Изворна планинска вода и подземен резервоар. Дренаж до накисване.


Гараж с прилежащо мокро помещение за сауна.


Къщата се намира на път само с един съсед - холандска двойка, които рядко са там. До село Латинка се достига по пътя от село Любино, отстоящо на около 3 км. на север. Също на около 3 км., но на запад-югозапад, отвъд две планински била и долината между тях, се намира село Гълъбово. По бѝлото, което е по-близко до Латинка, минава границата между областите Кърджали и Смолян.

Характеристики• Градина • Гараж • Голяма тераса • Покривно място за съхранение • Мазе

• Изворна вода • Подземен резервоар

Селото е разположено на спускащ се от северозапад към югоизток планински склон в родопския Жълти дял. Надморската височина във високите му северни и западни краища е около 800 м., в южния му край – около 660 м., а в източния – около 700 м.


СГРАДА: Реновирана 100 година къща в отлично състояние.


МЕСТОПОЛОЖЕНИЕ: Намира се на около 22 км. западно от центъра на Кърджали и 6 км. северозападно от Ардино.


ПРЕДИМСТВА: Живопоисен планински район за отдих и почивка.