ДВУЕТАЖНА КЪЩА В СЕЛО ТЕНЕВОРеф. номер: 0122€ 20 000

ДВУЕТАЖНА КЪЩА НА АТРАКТИВНА ЦЕНАКъщата е на 2 етажа с външни стълби за втория етаж. На вторият етаж има две стаи. На първият етаж има една стая, килер и баня. Тоалетната е външна.


В двора има стопански постройки, 5 вида плодни дървета. Къщата е близо до гора и е на 50 м от реката. Има изграден бент от соц. време. Не е имало наводнения. Къщата е за основен ремонт. Има и прокарани тръби за баня.


РЗП - 96 кв.м., навес с оградни стени - РЗП - 40 кв.м. и двор 2200 кв.м


В селото има канализацияи и само трябва да се обадите, за да бъде свързана къщата към канализацията.


Село Тенево е с древна история, датираща в далечната 1609 г. Православния храм Св. Св. Константин и Елена е построен през 1887 г. Училището в с. Тенево е създадено през 1882 г. като основно и като такова съществува до 1982 г., когато е преобразувано в СОУ. Като такова функционира до 2005г. когато в резултат от демографската характеристика на селото и намалелия брой деца отново е преобразувано в основно училище.

Характеристики• Градина • Двор • Навес • Плодни дървета • Канализация • Ток • Вода

Селото е тихо,спокойно място за живеене,с разнообразна природа / равнинно, има хълмове, гора, река /. Има изградена канализационна система и пречиствателна станция за отпадни води в селото. Икономическият облик на селото се определя от модерния машиностроителен завод на австрийската фирма 'Палфингер Продукцион Техникс', лозовите масиви на винзавод 'Пещера' и частни земеделски кооперации.


В с. Тенево има спешен медицински център, който обслужва 14 села. Подходящо за селски туризъм, бизнес и др. Прабългарският пограничен вал "Еркесията" е делял Средновековна България и Византия и е едно от най-импозантните древни отбранителни съоръжения в Обединена Европа на границата и с Изтока. Западната част на Еркесията (64 км) започва от с.Тенево.


"Еркесията" е обявена за паметник на културата с национално значение.


СГРАДА: Сградата е тухлена и е за основен ремонт.


МЕСТОПОЛОЖЕНИЕ: Намира се на 15 км от гр. Ямбол и на 100 км. от Бургас


ПРЕДИМСТВА: Спокоен и здравословен начин на живот.