ЖК "СЕМИРАМИДА-ВИТОША" Е МАЩАБЕН КОМПЛЕКС ОТ 16 СГРАДИ С ОБЩО РЗП 22 400 КВ.МПОСЛЕДНИ ДВА АПАРТАМЕНТА В ЖК "СЕМИРАМИДА-ВИТОША В СГРАДА "И"!Реф. номер: 0146€ 158 472

УНИКАЛНИ АПАРТАМЕНТИ СТИЛ ЛОФТ НА ДВЕ НИВА С ВИСОКИ ТАВАНИ И КРАСИВА ГЛЕДКА КЪМ ВИТОША ПЛАНИНА!

TRUSTCONSULT предлага на вашето внимание мащабен комплекс от 10 сгради с общо РЗП 22 400 кв.м., намиращ се в прекрасния и модерен кв. Витоша.


Комплекс „Семирамида Витоша“ е изцяло нов продукт на пазара на недвижимите имоти в гр.София. Неговата основна идейна линия започва от минимално възможните общи части, разпределението на площта по най-практичен начин, запазвайки комфорта на помещенията, като по този начин е постигната изключително атрактивна крайна цена на жилищата.


Проектът е с еко–насоченост, реализирана посредством директно съприкосновение с природата, стилово-селектирани естествени и луксозни материали, топли земни цветове, с преливащи нюанси, и за първи път в столицата-уникални висящи градини с капково-напоителна система към всеки балкон. „Семирамида Витоша“ е луксозен, красив и зелен дом. Разходите са сведени до минимум и с реализирането на проекта като самостоятелни бутикови сгради, а не като затворен комплекс, генариращ големи обслужващи такси. "Семирамида-Витоша" е мащабен комплекс от 10 сгради с общо РЗП 22 400 кв.м., (скоро очаквайте информация за разрастването на комплекса), който се намира в най - бързоразвиващия се и модерен кв. Витоша.


В момента в продажба са само тези два апартамента в сграда "И". Всичко друго е разпродадено.

За първи път в България, в комплекс от бутикови сгради ще откриете едно наистина екологично строителство, с грижа за утрешния ден. Постигната е една симбиоза - еклектика от най-доброто, създадено от човека в миналото, вдъхновено от второто чудо на света - "Висящите градини на Семирамида" във Вавилон и съвременни функционални решения, в услуга на днешния динамичен градски човек.


Вертикални градини към всяка тераса - с капково напояване и умно управление. Стремежа е не само да бъдат използвани естествени материали, но и буквално да бъдат озеленени фасадите, които ще се превърнат в една вертикална, вечно-зелена гора, с контролиран растеж, без нужда от специални градинарски грижи - поддържана чрез автоматични, водоспестяващи поливни системи.


Градините се изпълняват с вечнозелени, широколистни и иглолистни растения, което създава целогодишна зелена среда за собствениците. Вечно-зелените градини и цялостното озеленяване на комплекса филтрират въздуха, поглъщат вредните емисии и защитават от слънчева радиация и градски шум. Японската покривна градина придава допълнителен зелен облик на сградите и допринася за тяхната цветна еко-естетика. Следвайки световните тенденции за екологично строителство, комплексът е един истински зелен оазис в сърцето на столицата. Вашата лична градина, в градска среда, ще Ви обгърне в уникална красота, спокойствие, чист въздух и витална енергия.

Характеристики• Панорамна гледка • Газово отопление • Паркинг • Ел. отопление • Самостоятелен достъп за хора с увреждания • СОТ • Склад • Асансьори

СГРАДА: Сградите са проектирани така, че процентът на общите части е абсолютният минимум, който би могъл да бъде постигнат с цел постигането на истински комфортно жилище.


МЕСТОПОЛОЖЕНИЕ: В близост до бул. Симеоновско шосе и до Околовръстен път, както и до София Ринг Мол.


ПРЕДИМСТВА: Изключително атрактивна локация на комплекса в кв. Витоша, изцяло южни терени с прекрасна гледка към Витоша планина..

AПАРТАМЕНТ №: Б45 се намира на втори етаж в сграда "И" на жилищният комплекс "Сaмирамида-Витоша".и се състои от антре, две спални, дневна с кухненски бокс и трапезария, Б+Т, отделна тоалетна, склад и балкон.


Жилището се продава на цена от € 158 472


В сградата има още един свободен тристаен апартамент.

AПАРТАМЕНТ №: Б63 се намира на втори етаж в сграда "И" на жилищният комплекс "Сaмирамида-Витоша".и се състои от антре, три спални, дневна с кухненски бокс и трапезария, две бани, склад и балкон.


Жилището се продава на цена от € 206 000


За повече информация се свържете с на посочените телефони.